Skip to main content

Kris Kras

Op je gravelbike kriskras door Overijssel langs diverse innovatieve bedrijven. Een geheel verzorgde dag waar mooie bedrijfsbezoeken en een sportieve uitdaging samenkomen.

Vrijdag 26 mei is het zover!

Kris Kras Innovatiegravel is een volledig nieuw, zakelijk evenement om innoverend Nederland samen te brengen op de gravelbike. De organisatie is in handen van Jos Knaapen (Isala), Eric Wolkotte (Innovasie&Co) en Wilfred Vogd (Drop Bar Events).

Van Zwolle…

We starten vlakbij het centraal station in Zwolle, bij het inspirerende Perron038.

Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in regio Zwolle. In het open innovatiecentrum wordt samengewerkt aan de toekomst van de hightech maakindustrie. 

Halverwege de gravelrit gaan we op bezoek bij Moovd, en daar zijn we best trots op!

Winnaar van de Nederlandse Zorginnovatieprijs 2021 en het hoogst genoteerde Overijsselse bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 van 2022. Moovd ontwikkelt en ontsluit digitale therapieën in verschillende segmenten in de gezondheidszorg. 

naar Enschede

We eindigen in Enschede bij de Universiteit Twente, waar Little Rocket en het Techmed Center van de UT ons meenemen in hun wereld. 

Organisaties die data voor zich laten werken zijn de organisaties van de toekomst. Little Rocket zijn engineers van data en software. Zij nemen ons mee in de wereld van data.

Het Technisch Medisch (TechMed) Centrum is een toonaangevende innovatiehub die impact heeft op de gezondheidszorg door uitstekende onderzoeks-, innovatie- en onderwijsprogramma’s.

Wat bieden we?

Leuk natuurlijk, innovatieve bedrijven bezoeken en ongeveer 100km gravellen, maar hoe wordt dat geregeld?

We fietsen in compacte groepen met wegkapitein. Omdat we van Zwolle naar Enschede fietsen, hebben we ook voor vervoer heen en weer gezorgd. Zie de ticketopties hiernaast.

Verder kunnen we gerust stellen dat de hele dag goed is verzorgd. Kris Kras is inclusief koffie en koek ’s ochtends, lunch halverwege en bier en burgers in Enschede. Neem wel zelf bidons en je favoriete snack mee voor onderweg.

Ticketopties

Om de afstand van Enschede naar Zwolle te overbruggen, hebben we een bus met fietstrailer geregeld. Afhankelijk van waar je vandaan komt, kies je één van de 3 ticketopties. Allen kosten €99,- per stuk, incl. BTW.

A – Je start in Zwolle en fietst het programma mee naar Enschede. Plaats in de bus terug naar Zwolle;

B – Plaats in de bus van Enschede naar Zwolle, daarna fiets je het programma van Zwolle naar Enschede;

C – Je fietst het programma mee van Zwolle naar Enschede, maar regelt daaromheen eigen vervoer.

Er is een maximum van 50 mensen deelnemers.

Evenementpartners