Skip to main content

Onverhard onverwarmd. Rij de Whisky Sixty.

Whisky Sixty

De 4e editie van de Whisky Sixty wordt een bijzondere. Deze organiseren we niet zoals je gewend bent in februari, maar op zaterdag 23 december 2023. Blok je agenda maar alvast!

De inschrijving is geopend! Wees er op tijd bij om één van de limited edition Whisky Sixty whiskyglaasjes te bemachtigen. Die 50 glaasjes zijn al weg.

Omgeving & route

Het gedeelte van Overijssel direct ten oosten van Zwolle heet Salland. Het is in Salland waar nog prachtige gravelwegen, zand- en bospaden liggen. Tijdens de Whisky Sixty knoop je de mooiste aan elkaar in naar keuze 60 kilometer of 60 miles (~96km).

Na aanmelding krijg je een paar dagen voor de Whisky Sixty de route als .gpx-bestand  toegestuurd.
De route wordt niet uitgepijld.

Voorzieningen

Start en finish zijn bij café/restaurant De Mol in Wijthmen, net ten oosten van Zwolle. Daar zijn alle voorzieningen voor een mooie fietsmiddag beschikbaar.

  • Gratis parkeren
  • Douchegelegenheid
  • Fiets schoonspuiten

Deelname levert jou een goed verzorgd dagje uit op. Met koffie/thee vooraf en onderweg bij de houtkachel op de verzorgingspost. Bij terugkomst staat er stamppot klaar met natuurlijk je welverdiende whisky!

Meedoen?

De volgende Whisky Sixty winter gravel is op zaterdag 23 december 2023. Drop Bar organiseert bewust kleinschalige evenementen, zo blijft het goed voor deelnemers en omgeving. Aan de Whisky Sixty kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Wees er dus op tijd bij!

Materiaal & omstandigheden

De winter gravel is uitermate geschikt om te rijden met een gravelbike of cyclocrosser. Natuurlijk kan een mountainbike ook. Algmeen is het advies om tenminste 30mm banden te monteren.

Wil je de tips van de organisatie meekrijgen, volg dan Drop Bar Events op Instagram of het Whisky Sixty evenement op Facebook.