Onverhard onverwarmd. Rij de Whisky Sixty.

Whisky Sixty

De 2e editie van de Whisky Sixty komt eraan! We zijn volop bezig met de voorbereidingen om er op 26 februari 2022 weer een mooie graveldag van te maken. Ditmaal met de keuze uit 60 kilometer of 60 miles!

De inschrijving is al geopend.

Omgeving & route

Het gedeelte van Overijssel direct ten oosten van Zwolle heet Salland. Het is in Salland waar nog prachtige gravelwegen, zand- en bospaden liggen. Tijdens de Whisky Sixty knoop je de mooiste aan elkaar in naar keuze 60 kilometer of 60 miles (~96km).

Na aanmelding krijg je een paar dagen voor de Whisky Sixty de route als .gpx-bestand  toegestuurd.
De route wordt niet uitgepijld.

Voorzieningen

Start en finish zijn bij café/restaurant De Mol in Wijthmen, net ten oosten van Zwolle. Daar zijn alle voorzieningen voor een mooie fietsmiddag beschikbaar.

  • Gratis parkeren
  • Douchegelegenheid
  • Fiets schoonspuiten

Deelname is inclusief koffie/thee vooraf en bij terugkomst:

  • Stamppot
  • Whisky (wijn of fris kan ook)
  • Koers op groot scherm > Omloop het Nieuwsblad

Meedoen en coronaregels?

De volgende Whisky Sixty winter gravel is op zaterdag 26 februari 2022. We doen ons best er weer een mooi evenement van te maken, binnen de coronaregels van dat moment. Dat zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat je QR-code gescand wordt om naar binnen te mogen bij De Mol. Welke coronaregels er dan exact gelden, is nu helaas nog niet bekend. 

Materiaal & omstandigheden

De winter gravel is uitermate geschikt om te rijden met een gravelbike of cyclocrosser. Natuurlijk kan een mountainbike ook. Algmeen is het advies om tenminste 30mm banden te monteren.

Wil je de tips van de organisatie meekrijgen, volg dan Drop Bar Events op Instagram of het Whisky Sixty evenement op Facebook.

Volg Drop Bar

Contact

+31 (0)6 4235 1067

post@dropbar.nl

Lees als eerste over onze events