Onverhard onverwarmd. Rij de Whisky Sixty.

Whisky Sixty

De eerste Whisky Sixty winter gravel is wat je verwacht: een winterse gravelrit van een dikke 60 kilometer, met een whisky na afloop. Want, laten we eerlijk zijn, wie zit er na een barre winterse rit te wachten op koud bier?

Omgeving & route

Het gedeelte van Overijssel direct ten oosten van Zwolle heet Salland. Het is in Salland waar nog prachtige gravelwegen, zand- en bospaden liggen. Tijdens de Whisky Sixty kom je over de mooiste die we in 60 kilometer aan elkaar kunnen knopen. 

Na aanmelding krijg je een paar dagen voor de Whisky Sixty de route als .gpx-bestand  toegestuurd.
De route wordt niet uitgepijld.

Heb je zelf geen GPS-fietscomputer? Door Wahoo wordt er een aantal Wahoo Elmnt Roams beschikbaar gesteld. Kies hiervoor het betreffende ticket als je je inschrijft.

Voorzieningen

Start en finish zijn bij café/restaurant De Mol in Wijthmen, net ten oosten van Zwolle. Daar zijn alle voorzieningen voor een mooie fietsmiddag beschikbaar.

  • Gratis parkeren
  • Douchegelegenheid
  • en kan je je fiets schoonspuiten

Deelname is inclusief koffie/thee vooraf en bij terugkomst:

  • Stamppot
  • Whisky (wijn of fris kan ook)
  • Koers op groot scherm > Omloop het Nieuwsblad

Meedoen?

Deelname kan alleen middels voorinschrijving. Die is geopend tot en met dinsdag 25 februari 2020, of tot het maximum van 150 deelnemers is bereikt.

Materiaal & omstandigheden

De winter gravel is uitermate geschikt om te rijden met een gravelbike of cyclocrosser. Natuurlijk kan een mountainbike ook. Algmeen is het advies om tenminste 30mm banden te monteren.

Wil je de tips van de organisatie meekrijgen, volg dan Drop Bar Events op Instagram of het Whisky Sixty evenement op Facebook.

Volg Drop Bar

Contact

+31 (0)6 4235 1067

post@dropbar.nl

Lees als eerste over onze events