Onverhard onverwarmd. Rij de Whisky Sixty.

Whisky Sixty

Op 25 februari 2023 staat de 3e editie van de Whisky Sixty op de kalender. We zijn volop bezig met de voorbereidingen om er weer een mooie graveldag van te maken. 

De inschrijving is al geopend. Schrijf je snel in om erbij te zijn en één van de 50 limited edition Whisky Sixty glazen te bemachtigenDie zijn al weg!

Omgeving & route

Het gedeelte van Overijssel direct ten oosten van Zwolle heet Salland. Het is in Salland waar nog prachtige gravelwegen, zand- en bospaden liggen. Tijdens de Whisky Sixty knoop je de mooiste aan elkaar in naar keuze 60 kilometer of 60 miles (~96km).

Na aanmelding krijg je een paar dagen voor de Whisky Sixty de route als .gpx-bestand  toegestuurd.
De route wordt niet uitgepijld.

Voorzieningen

Start en finish zijn bij café/restaurant De Mol in Wijthmen, net ten oosten van Zwolle. Daar zijn alle voorzieningen voor een mooie fietsmiddag beschikbaar.

  • Gratis parkeren
  • Douchegelegenheid
  • Fiets schoonspuiten

Deelname is inclusief koffie/thee vooraf en bij terugkomst:

  • Stamppot
  • Whisky (wijn of fris kan ook)
  • Koers op groot scherm > Omloop het Nieuwsblad

Meedoen?

De volgende Whisky Sixty winter gravel is op zaterdag 25 februari 2023. Drop Bar organiseert bewust kleinschalige evenementen, zo blijft het goed voor deelnemers en omgeving. Aan de Whisky Sixty kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen. Wees er dus op tijd bij!

Materiaal & omstandigheden

De winter gravel is uitermate geschikt om te rijden met een gravelbike of cyclocrosser. Natuurlijk kan een mountainbike ook. Algmeen is het advies om tenminste 30mm banden te monteren.

Wil je de tips van de organisatie meekrijgen, volg dan Drop Bar Events op Instagram of het Whisky Sixty evenement op Facebook.

Volg Drop Bar

Contact

+31 (0)6 4235 1067

post@dropbar.nl

Lees als eerste over onze events